Top
Cem Küçük

Cem Küçük

cemkucuk@gmail.com

2023/11/29

Fatih Terim’in cevaplaması gereken sorular

Seçil Erzan’ın “Fatih Terim Fonu” diye pazarladığı saadet zincirinde her gün yeni bilgiler, el yazıları, notlar, mesajlar ortaya çıkıyor. 

Ama hâlâ ortada cevaplanması gereken çok soru var: Fatih Terim bu işlerin tam olarak neresindedir?

Bir kere şunu anladık ki, Fatih Terim çelişkili beyanatlar veriyor. Seçil Erzan’ı 4-5 yıldır tanıyorum diyor. Ancak ifadelerinden anlıyoruz ki Fatih Terim, Erzan’ı uzun zamandır tanıyor. Bayağı da kızı gibi.

Fatih Terim, Seçil Erzan’ın Çanakkale’deki evine, Erzan da Terim’in Bodrum’daki evine gitmiş. 

2 Haziran’da savcıya ifade veren Terim şöyle demiş: “Somut dosya kapsamında bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok. Şöyle ki bu fon için kimse benden bu zamana kadar herhangi bir para istemedi. Bu fon ile alakalı Seçil Erzan'a hiç para vermedim." 

Seçil Erzan ise Arda Turan’la yaptığı konuşmada “Hocanın da parası var, aldı” diyor. Bir kere anlıyoruz ki Fatih Terim bu fona para yatırmış. Ama ne kadar verdi, ne kadar aldı bilinmiyor. Bunu en iyi kendisi açıklayabilir. Savcıya verdiği ifadede şunu diyor: “6 Nisan'da ben yine hesabımda ne olup bittiğini öğrenmek için Denizbank'ta çalışan Rüya Hanım ile mesaj üzerinden yazıştım. O da bana bilgileri atacağına ilişkin mesaj gönderdi. Gönderdiği excel tablosunda 3 kalem gözükmekteydi. Birincisinde 219 bin 300 dolar, 47 bin 400 lira (mevduat) ve saklama o/n 3 milyon dolar şeklinde bilgiler yer alıyordu. Sonrasında Seçil Erzan'ın olayını duyunca ben bankaya sinirlendim ve bankadaki tüm paramın eşim Fulya Terim'in Garanti Bankası'ndaki hesabına aktarılmasını istedim. Bana mesaj yoluyla gönderilen ve biraz önce yukarıda bahsettiğim 219 bin 300 dolar, 47 bin 400 lira (mevduat) paranın eşimin hesabına geldiğini tespit ettim fakat 3 milyon dolar hâlen gönderilmedi." 

Fatih Hocanın almadım dediği 3 milyon dolar tam olarak neyin parasıdır? Hoca bunu açıklamalıdır.  

Dün Denizbank da konuyla ilgili geniş bir açıklama yaptı. Fatih Terim’le ilgili kısmı şöyle: “8 Nisan Cumartesi sabahı spor dünyasından olan isimler Bankamızı ziyaret etmiş, kendileriyle Bankamız Hukuk, Operasyon, Teftiş Kurulu, İnsan Kaynakları birimlerinin yöneticileri, ilgili Bölge Müdürü ve Genel Müdürümüzün de katıldığı toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda, spor dünyasından olan kişiler kendi eski hocalarının adıyla anılan bir fon olduğunu belirtip Seçil Erzan tarafından kandırıldıklarını ve önemli tutardaki paraları kendisine verdiklerini söylemişler, bir kâğıda el yazısı ile yazılı alacaklı listesinin görüntüsünü vermişlerdir. Bankamız mağdur olduğunu beyan eden kişilerin isimlerini toplu olarak ilk kez böyle öğrenmiştir. Aynı toplantıda bulunan söz konusu teknik direktör de ‘… kızım gibi benimsediğim, evimize giren çıkan Seçil Erzan’ın bu yaptıklarını anlayamıyorum, kaybım olmakla beraber miktarını bilemiyorum’ gibi beyanlarda bulunmuştur.”

Fatih Hoca fonda para kaybettiğini söylüyor ama miktarını söylemiyor. Üç farklı açıklama ortada. O yüzden Fatih Terim’in cevaplaması gereken sorular var.

1. Seçil Erzan’a ne kadar para verdiniz? Karşılığında ne kadar aldınız? 

2. Seçil Erzan size tatil, uçak bileti vb. hediye etti mi?

3. Futbolcuları bu fona siz mi ikna ettiniz? 

4. Birilerini bu fona yönlendirdiniz mi?

5. Niye bu kadar birbiriyle çelişkili ifadeler veriyorsunuz? 

Bu soruların cevapları sizde. Konuşun ki kara bulutlar gitsin.

Yazıyı Paylaş

Google +

Whatsapp