Top
02/01/2024

2024 emperyalizmin çöküşünü müjdeliyor

Yeni yılın ilk sabahı gün ışımaya başladığında, fethin sembolü Ayasofya başta olmak üzere İstanbul'un selâtin camilerinden yüz binler Galata Köprüsü'ne doğru aktı. İki kıtanın buluştuğu bu kadim şehrin ortasında kavuşan insanlar, tüm dünyaya İsrail isimli terör şebekesinin uyguladığı soykırıma ve sömürgecilerin taşeronları vasıtasıyla Anadolu'yu istila çabalarına teslim olmayacaklarını haykırdılar.

Adeta bendini yıkıp gelen bu coşkun nehir, İsrail ve PKK terörünün aynı yerden beslendiğini, Filistin'den Türkiye'ye şehitlerin aynı dava için kanlarını feda ederken, düşmanlarımızın da aynı olduğunu haykırdı.

Türgev, Tügva ve İlim Yayma Cemiyeti'nin öncülüğünde 300'den fazla STK'nın çağrısıyla toplanan yüz binlerce insan, yeni yılın emperyalizmin ve Siyonizm'in çöküşünün işaret fişeğini ateşlediler.

Bu görkemli mesaj sadece Anadolu'dan Gazze'ye, Suriye'den Irak'a kadar bizim coğrafyamızda kanla beslenen sömürgecilere değil, Türkiye'de ABD ve İsrail eliyle tertiplenen tüm darbelere ve darbecilere karşı da güçlü bir meydan okumaydı.

Ülkemizde bazı spor kulübü yöneticileri ve onların siyasi bağlantılarının hedeflediği "kaos planı" da bu insan denizinin destansı dalgaları karşısında çöktü. Yalan ve manipülasyon üzerine kurguladıkları ikinci gezi kışkırtması, 15 Temmuz'da bedenleri karanlığa siper eden bu Millet'in asil duruşu önünde mağlup oldu. Düşmanlarımız Türk Milleti'nin kendi iradesini üç beş başıbozuğun kirli hesaplarına kurban etmeyeceğini anlamış olmalı.

Türk Ordusu'nun Suriye ve Irak'ta sürdürdüğü "terörü ininde yok etme" operasyonlarından rahatsız olan ve sınırımızda bir terör devleti kurma planları Mehmetçik'in demirden yumruğu karşısında darmadağın olan şebekeler hüsrana uğramış durumdalar.

Milletimiz onların kirli planları karşısında her daim uyanık olduğunu gösterdi. Birileri "milli yasa ilan edilsin" çağrısının gölgesinde şehitlerin kanları dahi kurumadan işret meclislerinde oyun oynarken, yüz binler onların ikiyüzlülüklerini seher vakti yüzlerine çarptı.

Çoluğunu çocuğunu önüne katarak "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diyerek yürüyenler adeta akıncı beyleri gibiydiler. Onlar bu yeni yılın ilk saatlerinde vatanlarıyla, al sancaklarıyla ve kalplerine mühürledikleri Kudüs'le ahidlerini tazelediler.

Yazıyı Paylaş

Google +

Whatsapp