Top
Dr. Şenay Devi

Dr. Şenay Devi

astrodeha@gmail.com

27/12/2019

2020 yılı renginiz, kristaliniz ve mesajınız

Kişisel doğum haritası analizimizi yaptırdığımızda hangi gezegenimiz zayıf ve güçsüz durumda olduğunu öğrenebilir ve o gezegenin renk ve kristallerini belirlenmesiyle negatif enerjileri kontrol altına alabiliriz. Bu konuda özellikle Hint Astroloji’sinde binlerce yıldır başarıyla uygulanan yöntemler vardır. Renkleri ve kristallerimizi doğru kullandığımızda ruhsal ve bedensel anlamda birçok rahatsızlığımıza şifa bulabiliriz. Kristaller daha doğrusu doğanın kendi içinde doğal bir şekilde meydana gelen her şey mutlaka belli bir enerjiyi içinde barındırmaktadır. Evrende hiçbir şey sebepsiz yere yaratılmamıştır. Hiçbir burcun kristali yoktur. Her burcun bir yönetici gezegeni ve yönetici gezegeni ile ilişkilendirilmiş bir kristali doğal taşı vardır.

Koç;

Yılbaşı gecesi kristalleriniz: Florit, Jasper, Lal taşı.

2020 yılbaşı gecesi renkleriniz: Altın ve gümüş renkler sizler için uygundur. Bu renkleri 2020 yılında ev dekorasyonunda da kullanabilirsiniz. Altın rengi gücü simgeliyor, gümüş ise herkesin dikkatini çekebilecek sofistike bir renk sizler için.

Boğa

2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: İnci , Kedi gözü, Serpantin.

2020 yılbaşı gecesi renkleriniz: Mavi, yeşil ve mor. Mavi renk, bağışıklık koruma kapasitesini arttırır ve hücresel yenilenmeyi büyük ölçüde kolaylaştırır. Yeşil renk, hem fiziksel hem de zihinsel olarak bizi rahatlatabilir. Mor renk beynin en önemli bölümünü verimsiz besler ve enerjilendirerek bilgi ufkumuzu genişletmemize yardımcı olur.

İkizler

2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Amber, Mavi Kalsedon, Sarı sitrin.

2020 yılbaşı gecesi renkleriniz: Pembe, kırmızı ve mavi tercih edebilirsiniz. Kırmızı, banyoda veya mutfakta olsun, herhangi bir yere yerleştirilebilir. Bu rengin romantik bir ruhu vardır ve retro pembe, şüphesiz sizleri huzurlu hissettirecek motivasyonunuzu arttıracaktır.

Yengeç

2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Aventurin, Labradorit, Ay taşı.

2020 yılbaşı gecesi renginiz: Gümüş, yeşil ve beyaz tercih edebilirsiniz.

Aslan

2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Kedi Gözü, Sitrin, Selenit, Beyaz opal.

2020 yılbaşı gecesi renkleriniz: Mavi, yeşil ve moru tercih edebilirsiniz. Mavi 2020 boyunca güven, dürüstlük ve sadakatin rengi olarak kalıcılık getirir sizlere. Mavi, etrafımızda yükselen ve harika olan her şeye karşı coşkuyla açılmamızı sağlar.

Başak

2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Mangona kalsit, Carnelian, Kaplan gözü.

2020 yılbaşı gecesi renkleriniz: Kırmızı, mor. Kırmızı renk evrensel olarak çok önemli ve uğurlu bir renk olarak kabul edilir. Mor, Çin mitolojisinde cennetin rengidir ve sarıyla birleştiğinde, yerin uyumlu ve hayırlı birliğini ifade eder.

Terazi

2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Bronzit, Yeşil apatit, Gökkuşağı florit.

2020 yılbaşı gecesi renginiz: Siyah, turkuaz ve beyaz. Hem mavi hem de siyah renkler, değişimi ve hızlı iletişimi getiren akan suyu gösterir.

Akrep

2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Garnet, Obsidyen, Dumanlı kuvars.

2020 yılbaşı gecesi renkleriniz: Mavi, siyah ve kırmızı. Bu renkler bir arada kullanıldığında, iş veya ticaret yapanlar için mükemmel bir kombinasyon.

Yay

2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Beyaz kalsit, Turkuaz, Ateş opali.

2020 yılbaşı gecesi renginiz: Mavi, yeşil ve kırmızı başarı, şöhret ve tanınırlık getirir. Bu renkler, kariyer merdiveni tırmanmak isteyenler için mükemmel bir kombinasyondur.

Oğlak

2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Mor florit, Hematit, Yeşim.

2020 yılbaşı gecesi renkleriniz: Beyaz, kırmızı, mor. Beyaz, 2020'de zenginlik ve finansal başarıyı gösteren unsur olan Metal elementiyle ilişkili renktir. Metal elementle ilişkili diğer renkler gümüş, gri ve altındır. Bu metalik renklerin her ikisi de parayı temsil eder, bu yüzden her zaman uğurlu olarak kabul edilirler.

Kova

2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Lapis Lazuli, Ametist, Mavi kalsit.

2020 yılbaşı gecesi renginiz: Parlak kırmızı, turuncu, mavi… Kırmızı baştan çıkarıcı bir renktir, bu da herhangi bir kıyafetin öne çıkmasını sağlar. Şans getirdiği düşünülür ve pozitif enerji çeker. Turuncu, dekorasyon söz konusu olduğunda kırmızıdan daha uygun, turuncu olabilir.

Balık

2020 yılbaşı gecesi kristalleriniz: Mavi safir, Akuamarin, Labradorit.

2020 yılbaşı gecesi renkleriniz: Yeşil, sarı, mor, sarı… Çinliler bu rengi daima İmparatorluk Otoritesi ile ilişkilendirdiler. Sarı aynı zamanda İmparatorun rengidir. Yeşil renk sizleri hem fiziksel hem de zihinsel olarak rahatlatabilir. Somatik ve fiziksel yapıyı dengelememizi sağlar ve stresde hızlı bir azalmayı ve aynı zamanda kaygıyı ortadan kaldırmayı mümkün kılar.

Yazıyı Paylaş

Google +

Whatsapp