Top
Dinçer Güner

Dinçer Güner

dincerguner@gmail.com

14/11/2015

2016 Fransa için çok zor geçecek

Astroloji evreni, insanı, hayatın dinamiklerini anlamak konusunda mükemmel bir sistem. En azından benim için öyle. Dün gece sularında  Fransa’nın başkenti Paris’te peş peşe silahlı ve bombalı saldırılar düzenlendi. 7 farklı noktada düzenlenen saldırılarda 129 kişi hayatını kaybederken, 99’u ağır 250 kişi de yaralandı. Fransız polisi, saldırıları düzenleyen 8 teröristin öldüğünü açıkladı. Yapılan saldırıları İŞID yaptığı açıklama ile de üstlendi. Gerçekten de kabus gibi bir geceydi. Paris’te düzenlenen saldırılarda en ağır can kaybı, Bataclan konser salonunda yaşandı. Yüzlerce kişinin rehin alındığı salonda, 100’den fazla kişi hayatını kaybetti.

 

Birilerinin silah yardımı yaptığı bir terör örgütü gidip diledikleri gibi,  insan katliamı yapabiliyor, elini kolunu sallayarak. Bu çok büyük bir travma! Ölen yüzlerce insan, onlarca aile, onlarca eş, onlarca sevgili, onlarca hayat…  Gerçekten çok büyük bir acı… ki buna benzer en az 2 olayı bir sene içinde bizde deneyimledik. Hem Diyarbakır'da hem de Türkiye'nin göbeği başkent Ankara'da. Bu yüzden Fransa'da insanların nasıl bir ruh hali içinde olduklarını anlayabiliyorum.

Peki bu sefer hedef neden Fransa oldu? İyi veya kötü toplumsal büyük bir olay olduğunda, bende işimin gereği sorgulamaya başlarım, hangi gökyüzü dinamikleri çalışmaya başladı ve böyle bir durum oldu diye ve akabinde araştırmaya başlarım.  Dün bir yazı hazırlamıştım Mars'ın Terazi burcunu geçişi ile ilgili. Mars'ın karamsarlığına hazır olun diye. Oldukça zor bir tablo çizmiştim, hem adalet-hukuk için, hem siyaset-politika için hem de sanatçılar için. O yazıya şu linkten ulaşabilirsiniz. http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/detay/?post_id=81809&cat_id=12

Mars'ın Terazi burcuna seyahat etmesi, Terazi burcunun simgelediği her türlü konuda zaten arıza çıkaracaktı, beklediğimiz bir şeydi. Sonra araştırınca fark ettim ki, 6 ekim 1958 saat 18:30'da kurulan Fransa TERAZİ burcu. Sonrasında en çok can kaybının meydana geldiği yer yine Terazi burcunun yönettiği sanatçıların sanatını  icraa edildiği “Konser” alanında olması yine bir tesadüf olamaz bana göre.

Fransa'nın doğum haritasını oluşturup incelediğimde ise, daha enteresan göstergelerle karşılaştım. Genelde Türkiye'nin doğum haritasını incelediğim için, başka ülkelerin haritalarını detaylı incelemeye pek fırsatım olamayabiliyor. Fransa az öncede yazdığım gibi Terazi burcu ve yükseleni KOÇ olan bir ülke.   Astroloji haritasında ise Satürn'ü 9.evde ve YAY burcunda.  Bakın işte bu çok önemli bir detay! Çünkü geçmiş yazılarımdan takip edenler bilir, Satürn 2017 Aralık ayına kadarda Yay burcunda seyahat edecek. Satürn en zor prensiplerden biridir. Karmanın ve zamanın lordu, engeller, kısıtlanmalar, zorlu dersler, korkular, yaşamın en zorlu sınavlarına işaret eder. 2017 Aralık ayına kadar yay burcunun sembolize ettiği konularda bir takım problemleri meydana getirmesini bekliyoruz. ,Basın, yayın, din, dini yerler, havacılık, ulaşım, uluslararası ticaret, spor, askeri düzen, hakimler-savcılar ..vb konularda. Lakin 2014 Aralığından bu yana; Kabe'de meydana gelen korkunç Vinç kazası ve hayatını kaybeden 100lerce insan, basın-yayına yapılan baskı, kapatılan kanallar, gazetelere gelen sansürler, dini kullanarak terörize eden ve insanların canlarını hiç düşünmeden alan teröristler hepsi Satürn'ün Yay burcunda ki etkileri.  Kısacası 2017 senesine kadar bu konu başlıklarında daha çok çok zorlanmalar, engeller ve kayıplar, terör eylemleri olacaktır zaten.

Peki bunlar arasında bu sefer hedef neden Fransa oldu ve bundan sonra ne olur  ?  Fransa'nın doğum haritasında Satürn'ü yayda olduğu ve şuan da Satürn yay burcunda seyahat ettiği için ülke şuan Satürn döngüsünden geçmekte!  Satürn döngüleri adeta bir kırılma zamanıdır,  hem bireysel anlamda hem de ülkeler bazında farklı dinamiklerle bu kırılmalar yaşanır. İnsan hayatında bu ortalama 28-30 yaş arasına denk gelir hatta. 2012-2014 Aralık ayı sürecinde de Türkiye Satürn döngüsünden geçti hatta! Kırılmadık yerimiz kalmadı maşallah ülke olarak! Aralık 2017'ye kadar Fransa başta olmak üzere Satürn'ü yay burcunda iken kurulan tüm ülkeler böylesi bir Satürn döngüsünden geçecekler.  Fransa bu Satürn döngüsünü kendi astroloji haritasına göre 9.ev dediğimiz alanda yaşıyor. 9. Ev yurt dışı ile bağlantılı her türlü konu, akademik eğitim, din-inanç sistemi ve yayıncılık alanında. 2017'ye kadar bu alanlarda Fransa içinde çokça bir şeyler değişecek, yeniden yapılanacaktır.  Tabii ki tek gösterge bu değil. Fransa'nın Terazi burcu olduğunu söylemiştik ki Mars'ın Terazi burcuna geçtiği ilk gün böyle bir Terör eylemine maruz kalması gerçekten büyük kabus. Fakat elbette haritalarında başka dinamiklerde var!  Ölümlerin, gizli mafyatik ilişkilerin, toplu ölümlerin sembolize ettiği Pluton, Fransa'nın Güneş'e zorlu bir kontakt kurmakta şu sıralar! Aynı derecelerde! Ani şok edici, toplumu uyandırıcı, ayağa kaldırıcı, isyanları sembolize eden Uranüs'te Fransa haritasında kötü karma dediğimiz  koç burcunda yer alan Güney Ay Düğümün'ün tam üstünde! Hatta mart ayında bu düğümün üzerine gelecek olan bir de Ay tutulması yaşayacaklar. 27 Mart +/- 15 gün içinde ülke içi karışıklıklar olabilir. Keza Pluton, Ay burçlarının tam karşısıne gelmeye hazırlanıyor. 2016 senesi Fransa için çok daha zor geçeceğinin işareti! Önümüzdeki günlerde ülke yöneticisinin istifa ederse de açıkçası çok şaşırmam! Ama Fransa'da en az 2017 Aralığa kadar daha bir çok olumsuz durumla karşı karşıya kalacaktır ne yazık ki!

Aslında en üzücü olanda şu olsa gerek, ne yazık ki böyle terör örgütü eylemler yüzünden ve bu örgütleri silah yardımı yapanlar yüzünden dünya üzerinde çok ciddi bir islamafobi meydana geliyor.  Ve tabii ki tüm gözleri önce Ortadoğu ve akabinde Türkiye'ye çeviriyor. Eğer ki Işıd beslenmeye devam eder ve terör eylemlerini arttırırsa ki Satürn-yay döneminde arttıracaktır, Türkiye'yi hem politik hem de ekonomik açıdan kolay bir süreç beklemiyor olacak…

Yazıyı Paylaş

Google +

Whatsapp