Top
20/12/2022

2023 Boğa burcu yorumu: Seyahatte aşk var

Artık yaşamınızla ilgili farklı değişimlere de yer vermeyi düşünürseniz, yeni savaşlardan kaçınmalısınız. Bırakın her şey inceldiği yerden kopsun. Yaşantınızda renkli çevrelere yer vereceksiniz. Eski değer yargılarınızın sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Yaşam hırslarınıza artık gem vurmayı biliyorsunuz. Olgunlaştınız ve öğretici oldunuz.

Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Uranüs ve Jüpiter etkisiyle, gündemlerinizde yoğun seyahatler görünmekte. Entelektüel arkadaşlarınızla yaptığınız ortak çalışmalar ses getirecek. Gelecekteki ortamınızın ilk adımlarını oluşturacaksınız.

Jüpiter ve Uranüs’ün etkisiyle hayallerinize daha çok yaklaşacaksınız. Bu nedenle, amaçladığınız yolda yürürken, çok iyi analizler yaparak rotanızı doğru bir şekilde kanalize etmelisiniz. Bu yıl mayıs ve ekim tutulmalarından etkileneceksiniz. Seyahatlerde tanışacağınız kişilerin etkisinde kalabilir ve yeni dostluklar geliştirebilirsiniz. Bahar aylarında seyahat aşkları sonradan başınızı ağrıtabilir.

BAŞARI RENGİ: Mavi, sarı, kahverengi
AŞK RENGİ:Parlak turuncu, pas sarısı, gece mavisi
SAĞLIK RENGİ: Uçuk mavi, beyaz

AŞK: DUYGULAR AÇIĞA ÇIKACAK

20 Nisan’da Koç burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Arkadaş çevrenizi gözden geçirmenizde fayda var. 5 Mayıs’ta, Akrep’te Ay tutulması gerçekleşiyor. Güç ve aşk unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavrı içinde olabilirsiniz. Bu durum şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir.

Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanız. Haziranda; size uzun zamandır ilgisi olan birinin duyguları açığa çıkacak. Temmuzda partnerinizin üzerinde etkiniz güçlü bir şekilde hissedilecek. Bazılarınız, uzun sürecek duygusal ilişkilerin temellerini atacaksınız.

Duygusal zaaflarınız artabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz, değerinizin anlaşılmadığı duygusuna kapılabilirsiniz. Ağustosta; Venüs retrosu var. Bazı dostlarınızla duygusal çekişmeler sonucu ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Aralıkta gizli duygularla başınız dertte benden söylemesi. Sevdiğiniz veya kafanıza taktığınız kişiyi gözünüzde büyütmeyin. Hayaller ve gerçekler arasında yaşayacağınız medcezirler, aslında yaşamınızı renklendirmek adına evrenin size sunduğu küçük hediyeler, unutmayın.

İŞ: SÜRPRIZLERE HAZIR OLUN

Ocak ayının ilk on yedi günü geri giden Merkür, geçmiş şanslarınızı ortaya çıkarırken, enerjinizin bölünmesine neden oluyor. Mesleğinizle ilgili önemli bir kariyer fırsatını da kaçırabilirsiniz. Dolunay, küçük çevre ilişkilerinizdeki gerilimi artırabilir, hedefleriniz yarı da kalabilir. Sağlıklı kararlar için, yakın çevrenizdeki kişilerin sizi engelleyen önerilerine kulağınızı tıkamalısınız.

Şubat ayında ciddi bir işe başlamak için uygun bir zaman. Önce yadırgayacağınız ama daha sonra benimseyeceğiniz bir iş teklifi gündeme gelecek. Sevgili Boğalar, yeni konulara da ilgi gösterirseniz yaşamınız boyunca ufkunuzu açacak bir iş potansiyeli içinde olacaksınız.

9 Mart’ta Satürn çevresel koşullarını belirleyecek. Bu ay akıllı insanlar dikkatinizi çekiyor. 5 Mayıs’ta Ay tutulması karşıt evinizde gerçekleşiyor. Çabaladığınız konularda bir adım bile ilerleyememek sizi üzmemeli. Evrenin engeli söz konusu ve bazı durumları gözden geçirmeniz için küçük molaların size yararı olacak 28 Ekim’de Ay tutulması ve Uranüs’le birlikte gerçekleşecek olan bu tutulma sürprizleri de beraberinde getirecek.

SAĞLIK: BOL BOL YÜRÜYÜN

Sağlık evinizde 4 Ocak’tan sonra Venüs, Kova burcunda ilerliyor. Cildinize ve saçlarınıza özen gösterin. Hazımsızlık sorunlarınız artabilir. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın, yiyecekler konusunda temkinli olun.

Kalbinizin de sağlığını düşünerek hareket edin. 9 Mart’ta Satürn’ün ve Merkür’ün Balık burcunda bulunmasıyla ufak tefek kazalar, çabuk parlamalar yakanızı bırakmayacak. Kazalara dikkat edin. Aceleci olmayın. Uzun süredir ihmal ettiğiniz sağlık sorunuzu ele alın ve bitirin. Akciğer ve boğaz bölgenize özen gösterirken, düzenli egzersizlerle iskelet sisteminize destek vermelisiniz.

20 Nisan’da ruhsal evinizde Güneş tutulması gerçekleşecek. Ruhunuzda fırtınalar esecek. Katılacağınız davetlerde farklı kişilerle konuşmak, motivasyon açısından sizi olumlu etkileyecek. 6 Haziran’da sağlık gezegeniniz Aslan burcuna geçiyor.

Sağlık gezegeniniz Venüs, ayın son günlerine kadar retro yapıyor. Duygusal konularda hırçın yönleriniz sizi gergin yapabilir. Yağlı yemeklerden uzak kalmalı ve temiz havada yürüyüşler yaparak, vücudunuzun formunu korumalısınız.

YARIN İKİZLER

Yazıyı Paylaş

Google +

Whatsapp