Top
19/12/2022

2023 koç burcu yorumu: Yeni yılda arzular gerçekleşiyor

Jüpiter 17 Mayıs’a kadar burcunuzda ilerliyor. Şans sizden yana. 11 Ekim’de Plüton tekrar ileri hareketine geçecek. Yaşam enerjinizi yeniden düzenleyecek, bakış açınız artık bir daha eskisi gibi olmayacak. Bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak. Bazılarınız aşklarını baharda evliliğe dönüştürecek. Satürn, haziranda kafanızı karıştıran döngüler yaşatacak.

Meslek ve kariyerinizde olumlu pozisyonların içinde olacaksınız. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Daha çok çalışacaksınız. Ama daha çok kazanacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Sosyal çevrelerde dolaşacak ve kendinizi daha iyi hissedeceğiniz alanlarda olmak isteyeceksiniz. Aşk yaşantınız daha önemli olacak. Çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. Mayıs ayından sonra Jüpiter sayesinde yatırımlara yöneleceksiniz. Artık istediğiniz zenginliğe kavuşuyorsunuz. Miras yoluyla size gelecek olan para sayesinde isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Derin inancınız sayesinde düşlediğiniz arzularınıza kavuşacaksınız.

BAŞARI RENGİ: Beyaz, pembe, bej

AŞK RENGİ: Kırmızı, mavi, sarı, turuncu

SAĞLIK RENGİ: Kahverengi

AŞK: DUYGULAR KARIŞIK

Yılın ilk ayında aşk gezegeniniz Venüs’ün aşk ve sosyal evinizde yer alması, sosyal ilişkilerinizin daha ağırlıklı bir şekilde, aşk hayatınızın önünde olacağını gösteriyor. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Mart ayında Satürn ve Neptün aklınızı karıştırıyor. Duygularınızda geçmişten kaynaklanan bir karmaşa yaşayabilirsiniz.

Nisan ayında, sıradışı ortamlarda, aniden ortaya çıkacak olan aşk ilişkileri sizi zor durumda bırakacak. Mayıs ayında Venüs yengeç burcunda, partnerinizle birlikte romantik günler sizi bekliyor. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Temmuzda enerjiniz çok yüksek. Macera duygunuzun atağa kalkmasıyla isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Sevgi ve flört bazında ilişki karmaşası yaşayabilirsiniz. Aralıkta; sezgisel ve mistik yönlerinizin sizi farklı atmosfere kaydırması, sıradışı dostlukların ortaya çıkmasına neden olacaktır. Merkür, 14 Aralık’ta geri gitmeye başlıyor. Karşı cins ile aranızda adını bir türlü koyamayacağınız duygu karmaşası içinde olabilirsiniz.

İŞ: YENİ PROJELERE DİKKAT

Ocak ayında Venüs, yenilikler ve ilişkiler evinizde sizi destekliyor. Bu süreç içerisinde, parasal konulardaki aktiviteleriniz ile duygusal konularınızı bir arada dengeli olarak götürebilmelisiniz. Şubat ayı çalışma evinizde gerçekleşen olumlu açı, finans konularında daha aktif olmanızı sağlayacak. Mart ortalarında kilitlenmiş birçok projeniz harekete geçmiş durumda.

17 Mayıs’tan sonra finans evinizde bulunan Jüpiter sayesinde; çevrenizin etkisinde kalmadan, kendi düşünceleriniz doğrultusunda gelirlerinizi artıracak ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz. Haziran ayında yeni projeler ve yeni fikirler doğrultusunda yeni organizasyonlar ortaya çıkacak. Ardından iş arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız ortak işlerden iyi kazançlar sağlayacaksınız. Hedeflerinize kavuşuyorsunuz. Eylül ayında; satamadığınız bir mülkünüz ve mirasınızla ilgili olaylar çözüm bulacak. Para size, başkalarının size yaratacağı fırsatlar üzerinden gelecek.

SAĞLIK: VÜCUDUNUZU ZİNDE TUTUN

6 Ocak’ta dolunay aile ve yuva evinizde gerçekleşecek. Mide problemlerine dikkat. Alışkanlıklarınızdan kurtulmanın tam zamanı. Sağlık gezegeniniz Merkür; 11 Şubat’a kadar Oğlak burcunda, daha sonra Kova burcunda ilerlemeye başlayacak. Sinir sisteminizi yormamalısınız. Vitamin ve mineral dengenizi korumalı, uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Mart ayında duygusal sorunlarınızı büyütmemeli ve uyku düzeninize önem vermelisiniz. Özellikle, boyun kaslarınıza dikkat etmelisiniz. Sizi koşullandıran bazı takıntılarınızdan kurtulmalı ve meditasyon çalışmalarına ağırlık vermelisiniz. Temmuzda son derece hassas olacaksınız.

Olur olmaz şeylere ağlayabilir, gereğinden fazla duygusallık gösterebilirsiniz. Eylül’de mide ve bağırsak sorunlarınızı dikkate alın. Bedeninizi yormamalı ve uykunuza dikkat etmelisiniz. 6 Ekim’den sonra sağlık gezegeniniz Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak. İştahınız oldukça artacağı için, sebze ağırlıklı beslenmenizde yarar var. Güzel sofralar ilginizi çekecek. Sağlık gezegeniniz Merkür; 11 Kasım’a kadar Akrep’te; böbreklerinizi ve cinsel organlarınızı korumanızı öneriyor. Aralık ayında düzenli egzersizlerle vücudunuzu zinde tutun.

YARIN BOĞA

Yazıyı Paylaş

Google +

Whatsapp