Top
21/12/2023

2024 size neler getirecek? Boğa burcu: Kısmetiniz yeni yılda açık

Kişisel girişimlerinizi ve yeteneklerinizi doğru yönde kullanmak, yeni başlangıçlar yapmak için uygun koşullar bulacaksınız. Kariyerinizde yepyeni bir sürece giriyorsunuz. Kısmetiniz açık

Genel durum

2024 kendinize güveninizin arttığı ve kişisel alanda dikkat çekici adımla attığınız ve cesaret göstereceğiniz bir yıl olabilir. Burcunuzda ilerleyen Jüpiter sayesinde özellikle yılın ilk yarısında kendinizi geliştirmek, yeni başlangıçlar yapmak ve şansınızı kullanmak açısından destekleniyorsunuz. 12 yılda bir burcunuzu ziyaret eden Jüpiter özellikle 26 Mayıs’a kadar size yeni insanlarla, yabancılarla bir araya gelme imkÂnı, yolculuklar ve kendinizi geliştirebileceğiniz eğitsel fırsatlar da sunmakta. Genel olarak kazançlarınızı arttırabileceğiniz, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz bir yıldasınız. 

Yılın ikinci yarısında da kişisel yeteneklerinizi doğrudan kazanca dönüştürebileceğiniz, zekÂnızı daha verimli şekilde kullanabileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz. Bu dönemde gelirlerde artış yanında harcamalarınız da daha hızlı artabileceği için biraz daha ölçülü olmaya çalışın. Özellikle  20 Temmuz-4 Eylül tarihleri arasında harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. 

2024 size neler getirecek Boğa burcu: Kısmetiniz yeni yılda açık

Yazıyı Paylaş

Google +

Whatsapp