Top
Gökhan Kimsesizcan

Gökhan Kimsesizcan

gkimsesizcan@hurriyet.com.tr

02/01/2014

2014 coşkusu

Londra, Paris ve New York’ta olduğu gibi Türkiye’de de yeni yıl sokaklarda kutlandı.

İstanbul’da kutlamaların merkezi her zaman olduğu gibi Nişantaşı’ydı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri soluğu Uludağ, Kartalkaya ve Kıbrıs’ta alırken, 2014’e yurtdışında girenler, mutlu anlarını sosyal medyada paylaştı.

2014 kutlamalarını Nişantaşı’nda günler önceden başlatan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün ev sahipliği yaptığı ‘Sevgi Tüneli’ adlı sokak eğlencesi, DJ Birol Giray ve DJ Suat Ateşdağlı’nın müzikleri, yapay karlar ve havai fişek gösterileri eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, İstanbul’un popüler yeme, içme ve eğlence adreslerine ev sahipliği yapan Nişantaşı’nda buluştu.

Les ottomans

Ahu Aysal, 2014’ü sahibi olduğu Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’da karşıladı. Kızları Ceyla Aysal, Ala Şirin, damatları ve torunlarıyla yeni yıla merhaba diyen Aysal’ın kendisine benzeyen yılbaşı ağacı dikkatten kaçmadı.

Çeşme

Ünlülerin avukatı Gülgün Çavuşoğlu, yeni yılı Çeşme’deki Love You Otel’de karşıladı.

Park Şamdan

Park Şamdan, yılbaşında da ünlü isimlerin tercih ettiği adres oldu. Mustafa Sandal, yılın ilk dakikalarında eşi Emina Sandal’ı dudaklarından öperken, Alpay Başaran da eşi Gaya Başaran’la sarmaş dolaş poz verdi.

Brezilya

Kosifler Otomotiv’in ortaklarından Hasan-Meral Kosif çifti yılbaşını oğulları Hakan ve Brezilyalı gelinleri Evelize ile Rio’da kutladı.

Aile boyu eğlence

2014 Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ ve Kartalkaya’da da coşkuyla kutlandı.

Uludağ

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Semra, kızı Sena ve oğlu Alican’la Ağaoğlu My Mountain’da kutlama yaptı. Ali Ağaoğlu’nun 7 ay önce doğum yapan sevgilisi Petek Ertüre ise yeni yılı oğlu ve annesiyle Sapanca’da karşıladı.

Phuket

Celal Çapa, yılbaşında eşi Şebnem Çapa’yla Tayland’ın ünlü tatil adası Phuket’teydi. Şebnem Çapa dünyaca ünlü isimlerin de tatil için tercih ettiği Phuket’te Victoria’s Secret meleği Izabel Goulart ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İsviçre

Faber-Castell’in sahibi Charles von Faber Castell ile evlenen Melisa Eliyeşil, ailece verdikleri pozu Instag-ram’da paylaştı.

Yazıyı Paylaş

Google +

Whatsapp